Voor 15:00 besteld, morgen in huis*

Gratis cadeaus voor elke bestelling!

Betaal met Klarna.

Garantie 

ALGEMENE GARANTIEVOORWAARDEN

De garantievoorwaarden zijn van toepassing op artikelen zoals vechtsport artikellen en sportkleding. Het is belangrijk op te merken dat de duurzaamheid van deze producten kan variëren, afhankelijk van factoren zoals het materiaal en de intensiteit van het gebruik. Bij het beoordelen van garantieaanvragen nemen wij deze factoren in overweging.

GARANTIETERMIJN EN BEOORDELING:

De producten vallen onder de garantie van de fabrikant. De garantieperiode is gebaseerd op de duurzaamheid van het specifieke product en wordt beoordeeld vanaf de aankoopdatum, maar niet langer dan de periode die door de fabrikant is opgegeven.

Garantieclaims worden individueel beoordeeld. De definitieve beslissing over garantieaanspraken ligt bij de fabrikant. Factoren zoals het type schade en de tijd sinds de aankoopdatum spelen een rol bij deze beoordeling.

UITGESLOTEN VAN GARANTIE:

Normale slijtage en gebruikssporen vallen niet onder de garantie. Bijvoorbeeld, als bokshandschoenen van PU na intensief gebruik binnen 4-6 weken slijtage vertonen, wordt dit beschouwd als normale slijtage en valt het niet onder de garantie.

GARANTIEPROCEDURE:

Klanten moeten een garantieclaim indienen via e-mail naar shop@progress-sport.com, met vermelding van het ordernummer en een gedetailleerde beschrijving van het probleem met foto’s die het probleem tonen.

Bij goedkeuring van de garantieclaim zal de klant instructies ontvangen over het retourneren van het product. Zodra het product is ontvangen en geïnspecteerd, beslist de fabrikant over reparatie, vervanging of terugbetaling, tenzij anders overeengekomen.

SLOTBEPALING:

Deze garantievoorwaarden zijn aanvullend op de garantie van de fabrikant. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment aan te passen. Klanten worden geadviseerd regelmatig de geldende garantievoorwaarden te raadplegen.

Voor alle vragen over garantie staan wij tot uw beschikking. Neem gerust contact met ons op.