Jouw Winkelwagen

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €45*

Verzending nar Duitsland & België €7,95 bij bestellingen boven €45

Gratis bezorging in Amsterdam*

Retourneren

We streven ernaar om u tevreden te stellen met uw aankopen, maar als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, u heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we helaas geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

RETOUR AANVRAGEN

Om gebruik te maken van uw recht op retournering, vragen wij u ons op de hoogte te stellen van uw beslissing door een e-mail te sturen naar shop@progress-sport.com met daarin uw bestelnummer. In de e-mail vermeldt u welke producten u wilt retourneren. Stuur het pakket vervolgens naar ons op, samen met alle artikelen die u wilt retourneren. Zorg ervoor dat het pakket goed verpakt is, zodat het in goede staat bij ons aankomt.

Nadat we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om te bevestigen dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. In deze e-mail laten we u ook weten of uw retourzending is goedgekeurd of afgewezen.

Als uw retourzending is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling binnen 14 dagen verwerkt nadat we uw retourzending hebben ontvangen en geaccepteerd.

RETOUR VOORWAARDEN

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moeten de producten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De aankoopdatum moet binnen de afgelopen 14 dagen in onze winkel liggen.
  • De producten moeten zich in de originele verpakking bevinden.
  • In het geval van supplementen moeten deze origineel verzegeld en ongeopend zijn.
  • Sportkleding en accessoires moeten worden teruggestuurd in de originele staat, inclusief de originele verpakking en met de labels/kaartjes niet verwijderd, en mogen niet gebruikt zijn of enige tekenen van gebruik/dragen vertonen.

Indien u producten heeft gekocht die tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden in vergelijking met het afzonderlijk kopen van elk artikel, of als er aanvullende producten aan uw bestelling zijn toegevoegd, dient u alle producten van die bestelling te retourneren.

We reserveren ons het recht om retourzendingen te weigeren als het product niet aan de retourvoorwaarden voldoet.

RETURZENDING VAN PRODUCTEN

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de producten aan ons. Zorg ervoor dat u de producten goed verpakt voordat u ze naar ons terugstuurt. Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden terugbetaald.

We willen u erop wijzen dat wij niet aansprakelijk zijn voor producten die beschadigd raken of verloren gaan tijdens het terugsturen. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van een traceerbare verzendmethode en het retourpakket goed te verzekeren om eventuele risico’s te minimaliseren.

CONTACT ONS

Mocht u nog vragen hebben over het retourneren van producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.