Heren MMA Rashguards

Vechtsporten vragen veel van atleten, zowel tijdens de training als tijdens wedstrijden. Om het beste uit jezelf te halen en comfortabel te blijven, is het dragen van de juiste sportkleding essentieel. Een van de belangrijkste items voor elke vechtsporter is een hoogwaardige rashguard.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Wat is een Rashguard?

Rash guards zijn een essentieel vechtsport kleding in vechtsporten zoals MMA, BJJ, Grappling, worstelen en kickboksen maar zijn ook geweldig voor andere activiteiten zoals crossfit, yoga en hardlopen. Ze beschermen de huid tegen schaafwonden, brandwonden en infecties en bieden tegelijkertijd compressie, verbeteren de bloedcirculatie en verminderen spiervermoeidheid en versnellen het herstel na de training.

Vechtsport rashguards zijn gemaakt van flexibel en ademend materiaal, meestal mix van polyester en spandex, dat volledige bewegingsvrijheid biedt en vocht goed afvoert, waardoor ze maximaal comfort en veiligheid garanderen tijdens de training.

MMA rashguards met korte mouwen kunnen worden gebruikt op warmere dagen voor betere ventilatie, terwijl BJJ rashguards met lange mouwen extra bescherming bieden voor de onderarmen en ideaal zijn voor koudere dagen. Deze sportshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, van effen tinten tot kleurrijke graphics, en zijn ontworpen voor vechtsporters van alle niveaus.

Bij Progress Shop Amsterdam vind je sportieve rashguards alleen van de beste sportfabrikanten, waaronder Pitbull, die zeer bekend is op de Europese sportmarkt en wiens compressiekleding zich onderscheidt door een uitzonderlijk hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Een ander bedrijf dat veel waardering geniet onder vechtsporters is Manto, wiens producten verkrijgbaar zijn in meer dan 50 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Producten van dit merk worden vooral gewaardeerd om hun unieke ontwerp en design, wat Manto duidelijk onderscheidt op de markt voor sportkleding.

Extreme Hobby, opgericht in 2011, is een merk dat bekendheid heeft verworven onder actieve mensen, waaronder vechtsporters en adrenalineliefhebbers. Met behulp van innovatieve materialen produceert het sportkleding die duurzaamheid, lichtheid en ook een uniek ontwerp combineert. Hun rash guards zijn ontworpen om perfect op het lichaam te passen en comfort te bieden tijdens het trainen.