Activlab Tricreatine Malate PRO 300 caps

 24,95

• 5mg creatine per portie
• 300 capsules = 60 dagelijkse porties
• Vorm van creatine malaat
• Ondersteunt krachtopbouw en spiergroei
• Ondersteunt de productie van ATP, de belangrijkste energiebron voor de spieren.
• Vergroot het spiervolume
• Vermindert spierschade
• Superieure creatineformule 

Op voorraad

Activlab Tricreatine Malate PRO 300caps
Activlab Tricreatine Malate PRO 300 caps  24,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Activlab Tricreatine Malate PRO – creatine in de vorm van capsules

Activlab Tricreatine Malate PRO is een voedingssupplement voor sporters, dat de efficiëntie van het lichaam verbetert tijdens intensieve fysieke inspanningen, vooral krachttraining. Een verpakking bevat 300 capsules, die 60 doses creatine leveren in de vorm van Tri creatine malaat.

Creatine heeft een belangrijke functie tijdens de spierobbouw en spierregeneratie na een intensieve inspanning. Regelmatige inname van creatine verhoogt het energieniveau en het uithoudingsvermogen tijdens de training, waardoor je langer en intensiever kunt trainen. Bovendien is creatinemalaat, het hoofdingrediënt van dit supplement, een van de best opneembare bronnen van creatine.

Activlab Tricreatine Malaat PRO

Bestaat uit drie creatinemoleculen gecombineerd met appelzuur, waardoor deze vorm stabieler is en beter wordt opgenomen dan andere vormen. Dit creatinesupplement breekt niet af en verliest zijn eigenschappen niet in de zure omgeving van de maag en wordt perfect door het lichaam geabsorbeerd. Bovendien veroorzaakt het, in vergelijking met gewone creatine, geen vasthouden van water in het lichaam.

Activlab Tricreatine Malate PRO verhoogt niet alleen de energieproductie, maar intensiveert ook de synthese van nieuwe eiwitten en vergroot het volume van de spiervezels. Het is een supplement dat wordt aanbevolen voor bodybuilders die spiermassa willen opbouwen.

• 5mg creatine per portie
• 300 capsules = 60 dagelijkse porties
• Vorm van creatine malaat
• Ondersteunt krachtopbouw en spiergroei
• Ondersteunt de productie van ATP, de belangrijkste energiebron voor de spieren.
• Vergroot het spiervolume
• Vermindert spierschade

Gebruik samen met De Luxe Gainer voor de beste resultaten bij het werken aan het vergroten van de spiermassa!

Over het merk

Activlab is een merk met bijna 20 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst in de markt voor sport supplementen. Maar Activlab is veel meer dan alleen een merk voor sport supplementen – ze hebben hun eigen moderne laboratoria waar ze de meest innovatieve en effectieve producten op de farmaceutische markt creëren, onder de merknaam Activlab Pharma.

Wij bieden je Activlab-producten gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen die voldoen aan de bepalingen van de EU-voedselwetgeving. Om dit te doen, voert Activlab het noodzakelijke onderzoek en kwaliteitscontrole uit met behulp van microbiologie, sensorische analyse en fysieke en chemische laboratoria. Dit heeft er allemaal toe geleid dat Activlab een van de grootste producenten van voedingssupplementen is geworden. Bij Progress Shop Amsterdam kun je de hoogste kwaliteit wei-eiwitisolaten en concentraten, gainers, creatine, aminozuren en meer van Activlab vinden, om je te helpen je Progress te bereiken.

activlab logo 1

Gebruik en dosering

Op trainingsdagen wordt aanbevolen om 2 keer per dag 5 capsules in te nemen (één dosis ‘s ochtends op een nuchtere maag en de andere na de training). Op niet-trainingsdagen wordt aanbevolen om 5 capsules ‘s ochtends op een lege maag in te nemen. Het is belangrijk om veel water te drinken bij het innemen van de capsules. activlab tricreatine malate pro label Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.