Add to cart
Aanbieding!

FA Xtreme Napalm Crea Test 255g

Oorspronkelijke prijs was: € 20,95.Huidige prijs is: € 14,95.

-29%

• Creatine en T-booster
• 30 krachtige porties
• Toename van vetvrije spieren
• 1Verrijkt met DAA en Tribulus Terrestris

fa extreme napalm crea test 255g
FA Xtreme Napalm Crea Test 255g  20,95 Oorspronkelijke prijs was: € 20,95. 14,95Huidige prijs is: € 14,95.

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

FA Xtreme Napalm Crea Test 255g

Napalm Crea Test is een hoogwaardig supplement op maat voor sporters, met een krachtige mix van creatine, DAA en Tribulus Terrestris, dat uitgebreide ondersteuning biedt om het uithoudingsvermogen en de algehele sportprestaties te verbeteren.

  • 5000mg creatine monohydraat
  • 1000mg DAA
  • 1000mg Tribulus Terrestris

Energie voor training:

Napalm Crea Test is een krachtig voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor sporters en ondersteuning biedt tijdens intensieve trainingssessies. De efficiënte formule richt zich voornamelijk op het maximaliseren van de trainingsprestaties door 5000 mg creatinemonohydraat per portie te bevatten. Dit is een belangrijk ingrediënt dat de energieproductie in de spieren ondersteunt, waardoor het uithoudingsvermogen en de kracht toenemen voor intensere en effectievere trainingen.

Natuurlijk meer kracht met testosteron en uithoudingsvermogen booster

Daarnaast bevat Napalm Crea Test 1000 mg D-asparaginezuur (DAA) en Tribulus terrestris fruitextract, dat 1000 mg samen met 400 mg saponinen levert, die de natuurlijke processen van testosteronproductie ondersteunen, wat een positief effect heeft op meer spierkracht, herstel na de training, meer uithoudingsvermogen en een betere algehele conditie tijdens intensieve trainingen. Het is een ideaal supplement voor sporters die streven naar betere prestaties in hun sport.

Voor de beste resultaten in spiergroei gebruik in combinatie met Levrone Levro Whey Supreme.

Over het merk

Fitness Authority is een premium merk dat al meer dan 18 jaar een vertrouwde naam is op de markt van voedingssupplementen. Hun toewijding om innovatieve en effectieve producten te creëren heeft hen populair gemaakt bij fitnessliefhebbers over de hele wereld. Met meer dan 1000 producten beschikbaar onder wereldberoemde merken zoals Kevin Levrone®, Bad Ass®, Gear®, Nuclear Nutrition®, Premium Nutrition®, Skull Labs®, en Beauty Elixir®, heeft Fitness Authority een oplossing voor iedereen, ongeacht hun fitnessniveau of sport.

De inzet van Fitness Authority voor veiligheid en effectiviteit komt tot uiting in hun speciaal ontwikkelde formules die voldoen aan land-specifieke voedings- en voedselveiligheidsnormen. Door te kiezen voor Fitness Authority-producten, kun je er zeker van zijn dat je de hoogste kwaliteit supplementen krijgt die worden ondersteund door wetenschap en bewezen resultaten opleveren. Breng je fitnessreis naar een hoger niveau met Fitness Authority en ervaar het verschil dat hun innovatieve producten kunnen maken in je leven.

Een van de meest gewilde merken van Fitness Authority is FA Xtreme Napalm®, dat zich richt op het helpen van kracht- en uithoudingssportliefhebbers om hun grenzen te verleggen en hun fitnessdoelen te bereiken. Met compromisloze oplossingen die maximale voordelen garanderen bij elke training, stelt FA Xtreme Napalm® atleten in staat om solide stappen te zetten om hun volledige potentieel te bereiken.

fa napalm logo

Gebruik en dosering

Meng ~1 maatschepje poeder (8,5 g) met 350-400 ml water. Drink een portie voor en een portie na de training.

napalm crea test label

Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.