Aanbieding!

IHS Crea Fight 2.0 840g

 29,95

-9%

• Krachtige post-workout formule
• 840g per verpakking
• 25 vitaminen en mineralen
• Verbeterde 2.0 formule
• Regeneratiesupplement voor sporters
• Verbeter uithoudingsvermogen en kracht
• Wei-eiwit hydrolisaat voor spierherstel

IHS Crea Fight
IHS Crea Fight 2.0 840g  32,95  29,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45!*
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

IHS Crea Fight 2.0 – voor energie, herstel en trainingprestaties

Crea Fight 2.0 is een krachtige post-workout formule voor na de training voor alle sporters die hun training serieus nemen. Het product is speciaal bedoeld voor kracht- en duursporters. Crea Fight bevat in elke portie (30 g) maar liefst 10 g wei-eiwithydrolysaat Optipep TM, met de hoogst mogelijke graad van hydrolyse, 2 vormen van creatine, een suikerarme vorm van maltodextrine, lactoferrine en een set van 25 vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de meeste stofwisselingsprocessen. Daarnaast bevat Crea Fight kruidenextracten met adaptogene werking: Chinees citronella-extract en rhodiola rosea-extract.

• 840g per verpakking
• 25 vitaminen en mineralen
• Verbeterde 2.0 formule
• Mega herstel
• Mix van tri-creatine en creatinemonohydraat
• 28 porties in verpakking

IHS Crea Fight 2.0 – Krachtige post-workout formule

Energie en Prestatie:

Lage suiker maltodextrine: Levert snel beschikbare koolhydraten die energie leveren voor trainingen en wedstrijden.
Creatine monohydraat en Tricreatine: Verbeteren de prestaties bij korte, intense inspanningen, zoals gewichtheffen of sprinten.


Spierherstel en Groei:

Weiproteïne hydrolysaat: Bevat snel opneembare eiwitten die spierherstel ondersteunen na trainingen en spiergroei bevorderen.
L-Glutamine: Kan bijdragen aan het verminderen van spierafbraak en het verbeteren van herstel.
Magnesium, Calcium en Fosfor: Essentieel voor spiercontracties, herstel van spieren en botgezondheid.


Vitamines en Mineralen:

Vitamine C, Vitamine E, Zink, IJzer en Selenium: Beschermen cellen tegen oxidatieve stress veroorzaakt door intensieve training.
Vitamine B-complex (B3, B6, B2, B1, B12): Belangrijk voor het omzetten van voeding in energie.


Vitaliteit en Adaptogenen:

Schizandrin A en Rhodiola rosea extract: Adaptogenen die kunnen helpen bij het verminderen van vermoeidheid, stress en het verbeteren van de mentale alertheid, wat gunstig is voor sporters.


Elektrolytenbalans:

Calcium, Magnesium, Fosfor, Vitamine D3 en Vitamine K: reguleren de elektrolytenbalans, wat essentieel is voor spiercontracties en hydratatie.


Specifieke Voedingsstoffen voor Trainingsprestaties:

L-Tyrosine: Kan de focus en alertheid verbeteren, wat nuttig is tijdens intensieve trainingssessies.
Beta-caroteen: Beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van zonnestralen en heeft een extra antioxiderende werking

Deze ingrediënten werken samen om sporters te ondersteunen bij hun prestaties, herstel en algehele gezondheid. De combinatie van koolhydraten, creatine en eiwitten kan sporters helpen om zowel energie te leveren als hun spiergroei te bevorderen, terwijl antioxidanten en adaptogenen kunnen bijdragen aan het verminderen van de negatieve effecten van intensieve training op het lichaam.

Dus waarom wachten? Geef jezelf het voordeel dat je verdient en probeer IHS Creatine Crea Fight 2.0 vandaag nog!

Gebruik IHS Crea Fight samen met Supreme Whey voor de beste resultaten in spierherstel.

Over het merk

IHS Technology is een sportvoeding merk opgericht door een groep individuen die al meer dan 10 jaar hun kennis en ervaring delen met de wereld. Hun toewijding heeft hen in staat gesteld geavanceerde en effectieve formules te ontwikkelen die wereldwijd worden gewaardeerd. Wat IHS Technology onderscheidt, is hun unieke aanpak van het creëren van supplementcomposities.

Bij het ontwikkelen van supplementen voor atleten, zoals pre- en post-workout formules, vetverbranders en creatine, hecht IHS veel belang aan de feedback en meningen van professionele atleten. Zij hebben een diepgaand begrip van hun lichaam en resultaten, waardoor ze nauwkeurige instructies kunnen geven aan het IHS-team in het laboratorium. Aan de andere kant, bij het creëren van eiwitsupplementen en gainers, richten zij zich op het gebruik van grondstoffen van de hoogste kwaliteit zonder onnodige vulstoffen en werken zij met hun klanten samen om producten te creëren met de perfecte smaak en consistentie. Dus als je op zoek bent naar producten die je helpen bij je dagelijkse vooruitgang, is Iron Horse Series een perfecte keuze!

ihs logo brand

Gebruik en dosering

Na de training los een afgestreken maatlepel (30 g) op in een glas water. Op dagen zonder training is het voldoende om 1 portie per dag te nemen, los van de maaltijden. IHS crea fight 00 Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.

We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.