Levrone Levro Crea 240g

 19,95

• Extra creatine mix
• Enhances endurance
• Kracht en sterkte

Levrone Levro Crea 240g  19,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45!*
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Levro Crea

De primaire energiebron die het lichaam gebruikt tijdens intensieve training is een molecuul genaamd ATP. Het vrijkomen van deze energie zorgt ervoor dat ATP wordt afgebroken tot ADP. Levro Crea is een complex mengsel van vier vormen van creatinepoeder en helpt de energievoorraden aan te vullen, waarbij ADP wordt hersteld in de vorm van ATP, waardoor het spierherstel wordt versneld.

Regelmatig gebruik van Levro Crea levert de noodzakelijke verzadiging van deze componenten aan de spieren, verbetert hun regeneratie tussen series, maakt intensievere training mogelijk, ondersteunt het proces van de opbouw van spiermassa, verbetert de krachtprestaties en zorgt voor een goede regeneratie na de training.

De vormen van creatine in Levro Crea:

Tri-creatine malaat is een vorm van creatine waarin de creatinemolecule zich verbindt met appelzuur. Het levert energie aan de spieren tijdens de training, waardoor het uithoudingsvermogen en de kracht toenemen, en het verbetert het herstel na de training door het gevoel van vermoeidheid en oxidatieve stress te verminderen. Creatine malaat wordt geacht minder water vast te houden. Creatine malaat houdt minder water vast.

Creatine monohydraat is de meest populaire en bestudeerde vorm van creatine. Net als creatine malaat biedt suppletie met deze vorm van creatine veel voordelen op het gebied van verbeterde sportprestaties en herstel, in het bijzonder kracht, uithoudingsvermogen en opbouw van spiermassa. Creatine monohydraat houdt meer water vast, waardoor de spieren voller en groter lijken.

Magnesium creatine chelate is een combinatie van twee moleculen om hun werking en absorptie te verbeteren. Magnesium is essentieel voor een goede samentrekking van de spieren, deze molecule is stabieler en levert het aan het lichaam. Creatine-magnesium chelaat verbetert de spiereiwitsynthese, helpt bij het herstel en versnelt de opbouw van spiermassa, vermindert vermoeidheid en ondersteunt het zenuwstelsel.

Creatine hydrochloride is een goed oplosbare vorm van creatine in water, waardoor het snel vanuit het spijsverteringskanaal wordt afgeleverd aan de doelweefsels. Het is ook veilig tegen bijwerkingen in de vorm van maag- en spijsverteringsstoornissen. Zoals alle eerder genoemde vormen van creatine helpt ook deze bij de regeneratie en versnelt het de opbouw van spiermassa.

Voor de beste werking gebruik je Levro Crea samen met Levrone Anabolic Test

Over het merk

De Kevin Levrone® Signature Silver Line is de eerste lijn van supplementen met de naam van de wereldberoemde bodybuilder Kevin Levrone. Deze lijn biedt een selectie van speciaal samengestelde formules, vervaardigd met eersteklas ingrediënten en onderworpen aan rigoureuze kwaliteitscontrolestandaarden. Puttend uit zijn uitgebreide ervaring heeft Kevin een reeks voedingsstoffen ontwikkeld die geschikt zijn voor iedereen, van beginners tot elite-atleten. De Silver Line is een exclusief assortiment supplementen dat de hoogste normen van kwaliteit en werkzaamheid belichaamt en een superieure supplement-ervaring biedt.

levrone logo silver

Gebruik en dosering

Meng 1 schepje poeder (~6,9 g) met 250 ml water, drink de portie voor en na de training.

levrone crea label 1

Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.