Aanbieding!

FA Xtreme Napalm MRP 2500g

 33,95

-3%

• Een enkele portie bevat tot 30 g hoogwaardige eiwitten
• Compleet maaltijdvervanger
• Rijk aan vitaminen en mineralen

 

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45!*
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

FA Xtreme Napalm MRP – Muscle Recovery Protein 

FA Xtreme Napalm MRP is een compleet maaltijdvervanger supplement. Deze formule met meerdere ingrediënten garandeert multidimensionale ondersteuning terwijl je naar je droomfiguur toewerkt. Het product is een doordachte samenstelling van eiwitten, laag-glycemische koolhydraten en MCT-olie, verrijkt met een complex van essentiële vitaminen en mineralen. De formule is verkrijgbaar in de vorm van een gemakkelijk oplosbaar poeder waarmee je een voedzame en smakelijke drank kunt bereiden.

Voordelen van het gebruik van maaltijdvervanger sportsupplementen:

Handige voedingsbron: Voor veel mensen, vooral mensen met een actieve levensstijl of drukke agenda’s, kan het moeilijk zijn om een gezonde maaltijd te bereiden. In deze gevallen is FA Xtreme Napalm MRP shake een snelle en gemakkelijke optie.

Ondersteuning bij regeneratie: Na een intensieve training heeft het lichaam voedingsstoffen nodig om de spieren te herstellen en opnieuw op te bouwen. FA Xtreme Napalm MRP bevat voldoende eiwitten en koolhydraten om dit proces te ondersteunen.

Calorie- en voedingsstoffenregeling: FA Xtreme Napalm MRP heeft een consistent aantal calorieën en is uitgebalanceerd wat betreft macro- en micronutriënten. Dat maakt het nuttig voor mensen die hun calorie-inname willen controleren of specifieke dieetdoelen hebben.

Ondersteuning voor het opbouwen van spiermassa: Voor mensen die hun spiermassa willen vergroten, biedt FA Xtreme Napalm MRP de extra calorieën en eiwitten die nodig zijn voor groei.

Te gebruiken in combinatie met FA Core BCAA 8:1:1

fa napalm extreme mrp 1024x375 1

Over het merk

Fitness Authority is een premium merk dat al meer dan 18 jaar een vertrouwde naam is op de markt van voedingssupplementen. Hun toewijding om innovatieve en effectieve producten te creëren heeft hen populair gemaakt bij fitnessliefhebbers over de hele wereld. Met meer dan 1000 producten beschikbaar onder wereldberoemde merken zoals Kevin Levrone®, Bad Ass®, Gear®, Nuclear Nutrition®, Premium Nutrition®, Skull Labs®, en Beauty Elixir®, heeft Fitness Authority een oplossing voor iedereen, ongeacht hun fitnessniveau of sport.

De inzet van Fitness Authority voor veiligheid en effectiviteit komt tot uiting in hun speciaal ontwikkelde formules die voldoen aan land-specifieke voedings- en voedselveiligheidsnormen. Door te kiezen voor Fitness Authority-producten, kun je er zeker van zijn dat je de hoogste kwaliteit supplementen krijgt die worden ondersteund door wetenschap en bewezen resultaten opleveren. Breng je fitnessreis naar een hoger niveau met Fitness Authority en ervaar het verschil dat hun innovatieve producten kunnen maken in je leven.

Een van de meest gewilde merken van Fitness Authority is FA Xtreme Napalm®, dat zich richt op het helpen van kracht- en uithoudingssportliefhebbers om hun grenzen te verleggen en hun fitnessdoelen te bereiken. Met compromisloze oplossingen die maximale voordelen garanderen bij elke training, stelt FA Xtreme Napalm® atleten in staat om solide stappen te zetten om hun volledige potentieel te bereiken.

fa napalm logo

Gebruik en dosering

Meng ~ 2 maatlepels (100 g) met 350 ml water, consumeer 1 – 2 keer per dag.

Napalm mrp

Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.

We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.