Activlab Caffeine Power 60 caps

 6,95

• 200 mg cafeïne in één capsule • 60 dagelijks porties • Endurance booster • Concentratie • Handig en precies dosering

Op voorraad

Activlab Caffeine Power
Activlab Caffeine Power 60 caps  6,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Activlab Caffeine Power:

een hoog gedoseerd supplement voor uithoudingsvermogen en concentratie

• 200 mg cafeïne in één capsule
• 60 dagelijkse porties

Activlab Caffeine Power is een voedingssupplement dat een krachtige dosis cafeïne van 200 mg in elke capsule levert. Deze cafeïneboost kan je uithoudingsvermogen, fysieke efficiëntie en concentratie verbeteren, waardoor het een ideaal pre-workout supplement is voor fysiek actieve personen.

Perfect voor degenen die uithoudingsoefeningen doen en hun prestaties willen maximaliseren.

Over het merk

Activlab is een merk met bijna 20 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst in de markt voor sport supplementen. Maar Activlab is veel meer dan alleen een merk voor sport supplementen – ze hebben hun eigen moderne laboratoria waar ze de meest innovatieve en effectieve producten op de farmaceutische markt creëren, onder de merknaam Activlab Pharma.

Wij bieden je Activlab-producten gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen die voldoen aan de bepalingen van de EU-voedselwetgeving. Om dit te doen, voert Activlab het noodzakelijke onderzoek en kwaliteitscontrole uit met behulp van microbiologie, sensorische analyse en fysieke en chemische laboratoria. Dit heeft er allemaal toe geleid dat Activlab een van de grootste producenten van voedingssupplementen is geworden. Bij Progress Shop Amsterdam kun je de hoogste kwaliteit wei-eiwitisolaten en concentraten, gainers, creatine, aminozuren en meer van Activlab vinden, om je te helpen je Progress te bereiken.

activlab logo 1

Gebruik en dosering

Neem 1 capsule in, 1 uur voor een mentale of fysieke inspanning. Het product mag niet voor het slapengaan worden ingenomen vanwege het sterke stimulerende effect. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse portie niet te overschrijden. activlab caffeine power Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.