Bad Ass Pump 350g

 22,95

• NIEUW Pre-workout formule
• Krachtige combinatie van NO-boosters en glycerylmonostearaat
• Verhoogde vasculariteit
• Grotere kracht
• Betere prestaties tijdens intensieve trainingen

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Bad Ass Pump – de NIEUWE pre-workout formule met “muscle pump” effect!

een effectieve mix van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zorgt voor een langdurige pomp, verhoogde vasculariteit en krachtige krachttoename, en zorgt voor een goede opname en gebruik van elk ingrediënt. De maximale concentratie van verpompende stoffen, lost perfect op en begint binnen enkele minuten na consumptie te werken.

Bad Ass Pump is een uitstekende keuze voor mensen die hun trainingen willen versterken en nog betere resultaten willen behalen. De hoge kwaliteit van de ingrediënten en de zorgvuldige selectie van hun verhoudingen zorgen voor een sterk spierpompend effect en verhogen de efficiëntie van het lichaam. Dankzij het gehalte aan cafeïne, L-tyrosine en taurine stelt Bad Ass Pump je in staat om de concentratie en focus tijdens de training te verhogen. Als je op zoek bent naar een product dat je helpt om maximale trainingsresultaten te behalen, dan is Bad Ass Pump de perfecte keuze.

6000mg* Citrulline-malaat is een aminozuur die kan kan bijdragen aan verbeterde prestaties en herstel.
3200mg* Bèta-alanine kan de ophoping van melkzuur vertragen, vermoeidheid uitstellen en prestaties verbeteren tijdens intensieve trainingen.
1500mg* L-Arginine (A-AKG) is een krachtige en bekende NO booster, die kan meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren tijdens de training brengen.
1000mg* Glycerylmonostearaat houdt water vast in het lichaam, waardoor de hoge trainingscapaciteit langer behouden blijft en heeft anabole eigenschappen, stimuleert de productie van spiereiwitten en de ontwikkeling van massa.
1000mg* Taurine kan vermoeidheid verminderen en de alertheid vergroten.
500mg* L-tyrosine kan stemming, focus en alertheid reguleren. Het kan de mentale helderheid verbeteren tijdens zware trainingen.
400mg* Cafeïne

Krachtige combinatie van NO-boosters en glycerylmonostearaat

De krachtige combinatie van NO-boosters en glycerylmonostearaat optimaliseren de beschikbaarheid van voedingsstoffen en zuurstof voor de spieren, wat resulteert in een tijdelijke toename van spiervolume en volheid. Toevoeging van cafeïne helpt je om je meer wakker, alert en klaar voor je training te voelen, zelfs tijdens vroege sessies in de gym.

Gebruik het samen met Bad Ass Mass voor de beste resultaten in spiermassagroei.

bad ass pump baner 1

Over het merk

Bad Ass is een merk van voedingssupplementen dat is gewijd aan krachtsport enthousiastelingen die gedijen op uitdagingen en slopende trainingen. Gericht op professionals en personen die zich dagelijks constant tot het uiterste pushen – ze zijn vastberaden en vastbesloten om groter en sterker te worden. Bad Ass is het perfecte supplement voor stoere mannen met een nooit-opgeven houding.

Bad Ass-supplementen zijn ontworpen met maximale ingrediënten samenstelling, waarbij uitgebreide ondersteuning wordt geboden voor zelfs de langste en meest uitdagende trainingen. Met Bad Ass kun je erop vertrouwen dat je de meest geavanceerde formules en multifunctionele samenstellingen krijgt die beschikbaar zijn, waardoor maximale ondersteuning wordt geboden voor zelfs de meest veeleisende atleten.

Bad Ass-producten zijn afgestemd om je te helpen je doelen te bereiken en je volledige potentieel te ontsluiten. Het motto van het merk is “Dream Big, Grow Bigger”. Bad Ass gaat over uitgebreide maximale ondersteuning, geavanceerde formules en multifunctionele samenstellingen voor de meest veeleisende atleten.

bad ass logo

Gebruik en dosering

Meng ~1 schepje poeder (8,75 g) met 150-200 ml water. Drink 1 portie ‘s ochtends en 1 portie 30-45 minuten voor de training.  

bad ass pump label

Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.

We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.