Aanbieding!

Bad Ass Pump Stim-Free 350g

 20,95

-9%

• NIEUW Pre-workout formule
• Met glycerylmonostearaat
• Geen cafeïne
• Sterke spierpomp
• Citrulline malaat, bèta-alanine, taurine en A-AKG

bad ass pump stim-free
Bad Ass Pump Stim-Free 350g  22,95  20,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45!*
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Bad Ass Pump Stim-Free – een nieuwe pre-workoutformule zonder stimulerende middelen

Het is een uitstekende keuze voor mensen die hun trainingen willen versterken en nog betere resultaten willen behalen. De hoge kwaliteit van de ingrediënten en de zorgvuldige selectie van hun verhoudingen zorgen voor een sterk spierpompend effect en verhogen de efficiëntie van het lichaam. Dankzij het gehalte aan L-tyrosine en taurine stelt Bad Ass Pump Stim-Free je in staat om de concentratie en focus tijdens de training te verhogen, wat zich vertaalt in nog betere resultaten. Belangrijk is dat deze versie van de Bad Ass Pump cafeïnevrij is, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die stimulerende middelen vermijden, maar toch een effectief pompend pre-workout-effect willen.

6000mg* Citrulline-malaat is een aminozuur die kan kan bijdragen aan verbeterde prestaties en herstel.
3200mg* Bèta-alanine kan de ophoping van melkzuur vertragen, vermoeidheid uitstellen en prestaties verbeteren tijdens intensieve trainingen.
1500mg* L-Arginine (A-AKG) is een krachtige en bekende NO booster, die kan meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren tijdens de training brengen.
1000mg* Glycerylmonostearaat houdt water vast in het lichaam, waardoor de hoge trainingscapaciteit langer behouden blijft en heeft anabole eigenschappen, stimuleert de productie van spiereiwitten en de ontwikkeling van massa.
1000mg* Taurine kan vermoeidheid verminderen en de alertheid vergroten.
500mg* L-tyrosine kan stemming, focus en alertheid reguleren. Het kan de mentale helderheid verbeteren tijdens zware trainingen.
• Geen cafeïne hierdoor is het zelfs geschikt voor avondtrainingen.

Door NO-boosters te combineren met glycerylmonostearaat, kan de verbeterde bloedstroom verder worden ondersteund door de potentiële rol van glycerylmonostearaat bij het verhogen van de hydratatie van spiercellen en de afgifte van voedingsstoffen. Deze synergie kan bijdragen aan een grotere beschikbaarheid van voedingsstoffen en zuurstof voor de spieren, wat leidt tot een tijdelijke toename van de spieromvang en volheid.

Elk van de Bad Ass Pump Stim-free ingrediënten is zorgvuldig geselecteerd om je de beste resultaten te geven. Dus als je op zoek bent naar een pre-workout die je helpt een maximaal trainingsresultaat te bereiken zonder cafeïne, dan is Bad Ass Pump Stim-Free de perfecte keuze.

Gebruik het samen met Bad Ass Mass voor de beste resultaten in spiermassagroei.

bad ass pump baner 1

Over het merk

Bad Ass is een merk van voedingssupplementen dat is gewijd aan krachtsport enthousiastelingen die gedijen op uitdagingen en slopende trainingen. Gericht op professionals en personen die zich dagelijks constant tot het uiterste pushen – ze zijn vastberaden en vastbesloten om groter en sterker te worden. Bad Ass is het perfecte supplement voor stoere mannen met een nooit-opgeven houding.

Bad Ass-supplementen zijn ontworpen met maximale ingrediënten samenstelling, waarbij uitgebreide ondersteuning wordt geboden voor zelfs de langste en meest uitdagende trainingen. Met Bad Ass kun je erop vertrouwen dat je de meest geavanceerde formules en multifunctionele samenstellingen krijgt die beschikbaar zijn, waardoor maximale ondersteuning wordt geboden voor zelfs de meest veeleisende atleten.

Bad Ass-producten zijn afgestemd om je te helpen je doelen te bereiken en je volledige potentieel te ontsluiten. Het motto van het merk is “Dream Big, Grow Bigger”. Bad Ass gaat over uitgebreide maximale ondersteuning, geavanceerde formules en multifunctionele samenstellingen voor de meest veeleisende atleten.

bad ass logo

Gebruik en dosering

Meng ~2 schepjes poeder (17,5 g) met 300-350 ml water. Drink 1 portie 30-45 minuten voor de training.

bad ass pump stim free label

Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.