Aanbieding!

Dedicated Nutrition EPIC Muscle Building 425g

Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 22,95.

-23%

• Creatine Gluconaat 5000mg
• Betaïne 4000mg
• Beta Alanine 3200mg
• Taurine 2000mg

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Dedicated Nutrition EPIC Muscle Building

Dit is een uitstekend voedingssupplement voor diegenen die uitzonderlijke resultaten willen bereiken bij het opbouwen van spiermassa. Een alles-in-één supplement dat het celvolume, onmiddellijke kracht en prestaties verhoogt.

Als je elke dag hard werkt, waarom zou je dan genoegen nemen met gemiddelde producten? Wie wil gemiddeld zijn? Als je de beste wilt zijn, dan moeten de supplementen die je neemt ook de beste zijn.

Ultimate Muscle Builder

Dedicated Nutrition EPIC Muscle Building levert de hoogste doses creatine, beta-alanine, betaïne en 6 andere krachtige ingrediënten om prestaties te ondersteunen. Het is een recept voor maximale kracht en algehele uitmuntendheid.

Er is geen ruimte voor compromissen in de zoektocht naar de beste kwaliteit spiermassa. Laat je resultaten echt EPIC™ zijn!

Designed For Effectiveness

Het belangrijkste is dat EPIC™ alleen ingrediënten combineert die echt heilzaam zijn. Er is geen ruimte voor suikers, lege calorieën, ‘geheime’ mengsels, ongeteste en ondergedoseerde ingrediënten of andere onnodige ingrediënten.

EPIC™ is geen kortere weg. Het is geen hulpmiddel voor mensen die minder willen doen. EPIC™ is alleen voor serieuze atleten, ontworpen om hun harde werk te ondersteunen.

  • Creatine Gluconaat 5000mg
  • Betaïne 4000mg
  • Beta Alanine 3200mg
  • Taurine 2000mg
  • WATTS’UP™ (Extracted from Citrus sinensis) 500mg
  • Grape Seed Extract (40% OPC) (Bioflavonoids, complex organic plant compounds) 300mg
  • Astragin ® (Astragalus root, Panax notoginseng root) 50mg

Voor de beste resultaten gebruikt het samen met Critical Whey!

Over het merk

Dedicated Nutrition is opgericht door professionals die al jaren supplementen ontwikkelen. Hun missie is glashelder – hun doel is om een revolutie teweeg te brengen in de supplementenindustrie door de sterkste en meest effectieve sportsupplementen ter wereld te leveren. Ze zijn er niet alleen om je te helpen je doelen te bereiken, ze zijn er om je te helpen die doelen op de meest efficiënte en effectieve manier te behalen.

In de supplementen van Dedicated Nutrition heeft elk ingrediënt, elke zorgvuldig bereide dosis een doel. Er is geen ruimte voor vulstoffen – alleen de essentiële ingrediënten die echte resultaten leveren.

Als je voor Dedicated Nutrition kiest, koop je niet zomaar supplementen, je investeert in je Progress.

dedicated nutrition logo

Gebruik en dosering

OP TRAININGSDAGEN: Meng 1 maatschep in 200ml water en drink 30 min. voor je training. OP NIET-TRAININGSDAGEN: Meng 1 maatschep in 200 ml water en drink 15 minuten voor een maaltijd naar keuze. Dedicated epic label Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.

We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.