FA Xtreme Napalm On Stage Pump 313g

 24,95

• Maximale spierpomp en vascularisatie
• Volledige spierhydratatie
• 3000mg GlycerSize™

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Een krachtige pre-workout formule – FA Xtreme Napalm On Stage Pump

Maximale spierpomp en vascularisatie
Verhoogd spiercelvolume
Verhoogd uithoudingsvermogen en prestaties
Volledige hydratatie van de spieren
3000mg GlycerSize™
Zonder stimulerende middelen

Een innovatieve pre-workout formule op basis van een mix van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zorgt voor langdurige spierpompen, verhoogde vascularisatie, krachtige krachttoename, verhoogde prestaties en een goede absorptie en benutting van elk ingrediënt. Synergetische formule met “pompende” stoffen zoals citruline, arginine, betaïne en het baanbrekende gepatenteerde GlycerSize™. Dankzij deze combinatie zorgt de formule ervoor dat er meer water in de spiercellen wordt vastgehouden, waardoor hun volume en kracht wordt gemaximaliseerd.

Het belangrijkste kenmerk van dit product is het vermogen om het volume van spiercellen te vergroten, waardoor een vol en gedefinieerd uiterlijk ontstaat. Met 3000mg GlycerSize™ per portie zorgt FA Xtreme Napalm On Stage Pump voor volledige hydratatie van de spieren, zodat je de best mogelijke resultaten kunt behalen.

FA Extreme Napalm On Stage Pump geen stimulerende middelen bevat, waardoor het een veilige en effectieve keuze is voor iedereen die cafeïne of andere soortgelijke ingrediënten wil vermijden of voor degenen die ‘s avonds trainen en een extra boost nodig hebben.

Gebruik samen met FA Xtreme Napalm Alpha Test

fa napalm on stage baner

Over het merk

Fitness Authority is een premium merk dat al meer dan 18 jaar een vertrouwde naam is op de markt van voedingssupplementen. Hun toewijding om innovatieve en effectieve producten te creëren heeft hen populair gemaakt bij fitnessliefhebbers over de hele wereld. Met meer dan 1000 producten beschikbaar onder wereldberoemde merken zoals Kevin Levrone®, Bad Ass®, Gear®, Nuclear Nutrition®, Premium Nutrition®, Skull Labs®, en Beauty Elixir®, heeft Fitness Authority een oplossing voor iedereen, ongeacht hun fitnessniveau of sport.

De inzet van Fitness Authority voor veiligheid en effectiviteit komt tot uiting in hun speciaal ontwikkelde formules die voldoen aan land-specifieke voedings- en voedselveiligheidsnormen. Door te kiezen voor Fitness Authority-producten, kun je er zeker van zijn dat je de hoogste kwaliteit supplementen krijgt die worden ondersteund door wetenschap en bewezen resultaten opleveren. Breng je fitnessreis naar een hoger niveau met Fitness Authority en ervaar het verschil dat hun innovatieve producten kunnen maken in je leven.

Een van de meest gewilde merken van Fitness Authority is FA Xtreme Napalm®, dat zich richt op het helpen van kracht- en uithoudingssportliefhebbers om hun grenzen te verleggen en hun fitnessdoelen te bereiken. Met compromisloze oplossingen die maximale voordelen garanderen bij elke training, stelt FA Xtreme Napalm® atleten in staat om solide stappen te zetten om hun volledige potentieel te bereiken.

fa napalm logo

Gebruik en dosering

Meng ~2 schepjes poeder (12,5 g) met 200-250 ml water. Drink 1 portie 30 minuten voor de training of voor de wedstrijd.

napalm on stage pump label

Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.

We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.