Levrone Shaaboom Pump 385g

 24,95

• Pre-workout supplement voor kracht
• Verbeterde spierpomp en energie voor een ongelooflijk effectieve training
• Natuurlijke stikstofmonoxide-boost
• Explosieve training met Shaaboom Pump
• Citrulline malaat, AAKG, creatine voor meer kracht en beter prestaties
• Beta-alanine en cafeïne voor langdurige trainingen

Levrone Shaaboom Pump
Levrone Shaaboom Pump 385g  24,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45!*
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Levrone Shaaboom Pump

Van de Kevin Levrone Signature Series is een uitgebreid en innovatief pre-workout supplement dat is ontworpen om je trainingservaring te verbeteren. Dit pre-workout supplement stimuleert het lichaam en maximaliseert het spierpomp effect. Shaaboom Pump gebruikt een combinatie van ingrediënten die de productie van stikstofmonoxide in het lichaam verhogen, waardoor de bloedvaten verwijden en de bloedstroom naar de werkende spieren toeneemt.

Door deze pre-workout te gebruiken, ervaar je een beter zuurstoftransport naar de spiercellen, wat resulteert in meer energie en focus tijdens je training. Geniet van meedogenloze energie en kracht, en een ongeëvenaarde pomp voor een explosieve trainingssessie, elke keer weer!

Levrone Shaaboom PumpPre-workout booster voor super focus en geweldige pomp, voor een ongelooflijk effectieve training!

• 6000mg citrulline malaat*
• 3000mg beta-alanine*
• 2000mg arginine AKG*
• 3000mg creatine monohydraat*
• 400mg cafeïne*

Citruline malaat, AAKG en creatine voor meer kracht en beter prestaties

Citrulline malaat verbetert de bloedtoevoer naar de spieren, wat zorgt voor een betere voedingsstoffenaanvoer en kracht tijdens training, en verbetert ook de vasculaire respons en vermindert vermoeidheid voor betere duursportprestaties zoals hardlopen en fietsen.

AAKG draagt bij aan een betere spiersamentrekking en krachtontwikkeling tijdens krachttraining en verbetert ook de doorbloeding en zuurstoftoevoer naar werkende spieren, wat gunstig kan zijn bij langdurige inspanningen.

Creatine monohydraat is bekend om zijn vermogen om de ATP-voorraad in spieren te verhogen, wat kan leiden tot verbeterde kracht en explosieve prestaties tijdens kortdurende, intense inspanningen.

Beta alanine en caffeïne voor langdurige trainingen

Beta-alanine vertraagt vermoeidheid door melkzuurophoping te bufferen, wat resulteert in verbeterde krachttraining met zwaardere gewichten en meer herhalingen, evenals verbeterd uithoudingsvermogen tijdens duursporten zoals hardlopen en fietsen.

Cafeïne is een stimulerend middel dat vermoeidheid kan verminderen, waardoor sporters alerter kunnen zijn en hun uithoudingsvermogen kunnen vergroten.

Voor de beste resultaten bij het opbouwen van spiermassa gebruik Levrone Shaaboom Pump samen met Levro Gold Lean Mass!

kevin levrone shaboom baner 1024x437 1

Over het merk

De Kevin Levrone® Black Line is een hoogwaardige supplementenreeks die is afgestemd op gevorderde en ervaren atleten die hun prestaties willen verbeteren. Elk product is zorgvuldig samengesteld met een nauwkeurige selectie van ingrediënten die zijn ontworpen om atleten te helpen de legendarische uithoudingsvermogen, spiermassa en kracht op te bouwen die Kevin Levrone kenmerkten gedurende zijn succesvolle carrière. Deze hoogwaardige supplementen zijn ontworpen om optimale prestaties te ondersteunen, waardoor ze ideaal zijn voor toegewijde fitnessliefhebbers. Met de Kevin Levrone Black Line biedt Progress Shop Amsterdam atleten de kans om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen.

levrone logo black

Gebruik en dosering

Meng 1 maatschep (8,75 g) met 150 – 200 ml water. Drink 1 portie in de ochtend en 1 portie voor de training.

 

shaaboom pump new label

Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.