Vegan Eiwit

Geen keer meer dat het gebrek aan dierlijke eiwitten in je dieet u ervan weerhield je lichaamsgewichtdoelen te bereiken. Veganistische eiwitpoeders bieden een geweldige oplossing voor degenen die een plantaardig dieet volgen of op zoek zijn naar diversificatie van hun eiwitbronnen.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Deze poeders, samengesteld uit ingrediënten zoals erwten-, soja-, rijst-, hennep- en noteneiwitten, bieden een moeiteloze en efficiënte manier om uw eiwitinname te verhogen. Met een breed scala aan smaken en opties kunnen deze poeders gemakkelijk worden gemengd in smoothies, gebak of zelfs worden gebruikt als maaltijdvervanger.

  • Erwten Proteïne: Een populaire optie onder veganistische eiwitpoeders, erwtenproteïne is makkelijk verteerbaar en heeft een compleet aminozuurprofiel.
  • Soja Proteïne: Een ander veelgebruikt veganistisch eiwitbron, sojaproteïne staat bekend om zijn hoog eiwitgehalte en aanpasbare smaak.
  • Rijst Proteïne: Een allergievriendelijke en makkelijk verteerbare optie voor mensen met gevoeligheden voor andere eiwitbronnen. Het heeft een subtiele nootachtige smaak.
  • Veganistisch Eiwit Mengsel: Voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van verschillende plantaardige eiwitbronnen in één product, kan een veganistisch eiwit mengsel de juiste keuze zijn. Deze mengsels mengen vaak verschillende soorten veganistische eiwitten, zoals erwten, soja en rijst, om een uitgebreid aminozuurprofiel te bieden. Een voorbeeld van zo’n product is Olimp Veggie Protein, een mengsel van erwten, bruine rijst en pompoen proteïne, dat een handige manier biedt om aan uw eiwitbehoefte te voldoen en uw algehele gezondheid te ondersteunen.

Verschillende soorten veganistische eiwitten

  • Concentraat: Een type veganistisch eiwitpoeder dat minimale bewerking heeft ondergaan en hogere niveaus van koolhydraten en vetten bevat in vergelijking met isolaten.
  • Isolaat: Een type veganistisch eiwitpoeder dat meer bewerking heeft ondergaan om het eiwit te isoleren en de meeste koolhydraten en vetten te verwijderen, wat resulteert in een hoog eiwitgehalte. Een voorbeeld hiervan is Activlab Soya Pro, dat 81g eiwit, 0g suiker en slechts 2g koolhydraten en vetten per 100g product bevat.

Voordelen van het gebruik van veganistische eiwitpoeders

  • Plantaardig: Gemaakt van plantaardige ingrediënten, veganistisch eiwit is een uitstekende optie voor mensen op een veganistisch of plantaardig dieet.
  • Hypoallergeen: Ideaal voor mensen met allergieën of intoleranties voor zuivelproducten of dierlijke producten.
  • Versterkt voedingsprofiel: Sommige veganistische eiwitpoeders kunnen extra voedingsstoffen bevatten zoals vezels, vitaminen en mineralen, waardoor ze een veelzijdige supplementoptie zijn.
  • Ondersteunt spiergroei en herstel: Net als wei-eiwit kan veganistisch eiwit helpen bij het opbouwen en herstellen van spieren na trainingen.

Verhoogt ijzeropname:

Plantaardige eiwitpoeders, met name erwtenproteïnepoeder, zijn een geweldige bron van ijzer, vooral voor mensen die geen rood vlees eten.

Draagt bij aan gewichtsverlies:

Dankzij het hogere vezelgehalte kunnen plantaardige eiwitten ervoor zorgen dat je je langer vol voelt.

Maak je je zorgen dat je waardevolle voedingsstoffen misloopt door over te stappen op een plantaardig eiwitpoeder? Dat is niet nodig! Vegan eiwitpoeders zitten boordevol vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels, waardoor ze een geweldige optie zijn voor iedereen die zijn algehele gezondheid wil verbeteren. Of je nu een atleet, fitnessliefhebber of gewoon op zoek bent naar verbetering van je gezondheid, het toevoegen van vegan eiwitpoeders aan je supplementenroutine kan je helpen je doelen te bereiken.

Bij Progress Shop Amsterdam vind je de selectie van de beste vegan eiwitpoeders van hoge kwaliteit om je te helpen je doelen te bereiken!