FA Women’s Fitness Pak 30 zakjes

 24,95

• Speciaal ontworpen vitaminefitnesspakket voor dames • 47 actieve ingrediënten • 8 zakjes voor menstruatiecyclus dagen • 22 zakjes voor andere dagen • Combinatie van vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren en antioxidanten

Op voorraad

FA Women's Fitness Pak
FA Women's Fitness Pak 30 zakjes  24,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45!*
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

FA Women’s Fitness Pak 30 sachets is een voedingssupplement (vitaminen voor vrouwen) dat maar liefst 47 actieve ingrediënten bevat in de juiste verhoudingen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die dagelijks willen zorgen voor hun gezondheid, de conditie van hun huid, haar en nagels, een gezond lichaamsgewicht willen behouden, hormonale balans willen handhaven en algemeen welzijn willen bevorderen.

Wat maakt WOMEN’S FITNESS PAK zo bijzonder?

Want er zitten twee soorten sachets in de verpakking: roze voor “deze dagen” en zilver voor de rest van de maand. Dit product is gemaakt om te voldoen aan de veranderende voedingsbehoeften van een vrouw in de loop van een maand, die kan variëren. Eén sachet bevat maar liefst 47 actieve ingrediënten, waardoor het niet nodig is om extra producten te gebruiken. FA Women’s Fitness Pak is een complete ondersteuning voor het vrouwelijk lichaam.

De grondstoffen die gebruikt worden bij de productie van het FA Women’s Fitness Pak supplement zijn onderworpen aan fysisch-chemische en microbiologische zuiverheidsanalyses.

Speciale samenstelling, perfect afgestemd op de behoeften van je lichaam

• Combinatie van vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren en antioxidanten
• Ondersteuning bij het behouden van het juiste gewicht
• Ondersteuning bij het behouden van hormonale balans
• Volledige, gevarieerde supplementering voor zowel reguliere als “die dagen”
• 8 zakjes voor menstruatiecyclus dagen
• 22 zakjes voor andere dagen

Over het merk

Fitness Authority is een gerenommeerd merk met meer dan 18 jaar ervaring in de voedingssupplementenmarkt. Hun uitgebreide productlijn, die meer dan 1000 aanbiedingen bevat van wereldberoemde merken zoals Kevin Levrone®, Bad Ass®, Gear®, Nuclear Nutrition®, Premium Nutrition®, Skull Labs® en Beauty Elixir®, is geschikt voor alle sportdisciplines, van amateur tot professional.

Hun producten zijn ontwikkeld met moderne formules die optimale resultaten leveren en zijn ontworpen om te voldoen aan land-specifieke voedings- en voedselveiligheidsnormen. Met Fitness Authority kunnen atleten er zeker van zijn dat ze het allerbeste krijgen op het gebied van sportvoeding en supplementen.

De FA®-lijn is ontworpen voor sporters van alle soorten, of ze nu individueel of als onderdeel van een team deelnemen. De moderne formules van het bedrijf zijn zorgvuldig samengesteld om optimale resultaten te leveren. FA® promoot al vele jaren een gezonde levensstijl en sportprestaties met veilige en effectieve producten. Het merk biedt producten voor iedereen wiens dagelijks leven verbonden is met sport.

logo fa

Gebruik en dosering

Zilveren sachets: Neem de inhoud van 1 sachet eenmaal daags gedurende 22 dagen. Het beste ingenomen na een maaltijd, met een glas water.

Roze sachets: Neem de inhoud van 1 sachet op de eerste dag van je menstruatiecyclus en gebruik het gedurende 8 opeenvolgende dagen, ga dan terug naar de zilveren sachets. Het beste ingenomen na een maaltijd, met een glas water.

fa womens fitness pink label Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.