Levrone Gold Lean Mass 6000g

 68,95

• T-niveau-inductor
• Hoogwaardige eiwitmix: WPI, WPC, WPH met verschillende opnametijden
• Booster voor groeihormoon
• Performance-boosting supplement
• Lean muscle growth
• Energy and vitality
• Sculpted physique

Levrone Gold Lean Mass
Levrone Gold Lean Mass 6000g  68,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45!*
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Levrone Gold Lean Mass Gainer

Is een weight gainer dat is ontworpen voor mensen die hun spiermassa willen vergroten en hun fysieke prestaties willen verbeteren.

Eiwitcomplex voor verbeterde spiergroei en sneller herstel

Levrone Gold Lean Mass bevat proteinecomplex van drie vormen van wei-eiwit afgeleid van melk, namelijk wei-eiwitisolaat, wei-eiwitconcentraat en gehydrolyseerd wei-eiwitconcentraat. Wei-eiwit staat bekend om zijn hoge biologische waarde en wordt vaak gebruikt om spierherstel en -opbouw te ondersteunen.

Koolhydraatcomplex voor onmiddellijke beschikbaarheid van energie

Levrone Gold Lean Mass bevat koolhydraatcomplex, die bestaat uit maltodextrine en glucose. Deze koolhydraten leveren energie en kunnen helpen bij het aanvullen van glycogeenvoorraden na intensieve trainingen.

Gold Lean Mass – mass gainer verrijkt met meerdere actieve ingrediënten die een uitgebreide ondersteuning bieden voor krachttraining

D-asparaginezuur (DAA) is een natuurlijk aminozuur dat helpt om de T-niveaus te verhogen en de spiertonus en het energieniveau te verbeteren.

Fenugreek is de bron van het extract dat door mannen over de hele wereld wordt gebruikt om de magere spiermassa te vergroten en hun energie, libido en prestaties te stimuleren. Tribulus terrestris bevat steroïde saponinen die helpen de goede werking van T-niveaus te behouden, de spiertonus en het energieniveau te ondersteunen en het libido en de seksuele prestaties te verbeteren.

L-arginine is betrokken bij veel processen in het lichaam, waaronder de synthese van creatine en stikstofmonoxide (NO), om de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar werkende spieren te vergroten en een grotere spierpomp te bereiken.

HMB is verantwoordelijk voor het verminderen van eiwitafbraak tijdens weerstandstraining.

Taurine heeft een antioxiderende werking, beschermt de spieren tegen vrije radicalen en verhoogt het transport van actieve ingrediënten naar de spieren.

Creatine verbetert de fysieke prestaties, verhoogt het gehalte aan fosfocreatine in de spieren, wat direct de energiereserves van het lichaam verhoogt voor de duur van intensieve krachttraining.

Dankzij de unieke combinatie van actieve ingrediënten biedt Levrone Gold Lean Mass Gainer uitgebreide ondersteuning voor krachttraining en helpt het de droge spiermassa te vergroten, de fysieke prestaties en de algehele conditie van het lichaam te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van Levrone Gold Lean Mass voedingssupplement?

• Helpt bij het groeien en behouden van spiermassa door essentiële aminozuren te leveren via het hoogwaardige eiwitgehalte
• Maakt de hersynthese van glycogeen mogelijk en bevordert de goede werking van de spieren na langdurige en intense inspanning dankzij het koolhydraatcomplex
• Verhoogt de fysieke prestaties en intensiveert de groei van de spiermassa met zijn creatinegehalte
• Ondersteunt de eiwitsynthese en helpt de nadelige effecten van uitputtende fysieke activiteit te verminderen met zijn BCAA- en L-glutamine-complex
• Bevordert de groei van droge spiermassa en atletische lichaamsvorming met zijn HMB-gehalte
• Verbetert de productie van stikstofmonoxide en het bloedtransport met zijn L-arginine-gehalte, waardoor het inspanningsvermogen en de spiervascularisatie mogelijk worden verbeterd
• Vermindert overmatige cortisolspiegels met zijn L-ornithine-gehalte
• Ondersteunt het doel van lean spiermassa met het gehalte aan geconjugeerd linolzuur (CLA)

Voor de beste resultaten in spiergroei en -herstel gebruik Levrone Gold Lean Mass samen met Levrone Gold Iso Whey.

levrone gold line supplements baner 1 1024x575 1

Over het merk

Kevin Levrone® Gold Line is de laatste toevoeging aan de drie supplementenlijnen van Kevin, elk ontworpen om optimale prestaties tijdens trainingen te ondersteunen. Deze lijn bevat de nieuwste actieve ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd op basis van talloze studies en markttrends. De Gold Line is gericht op de meest veeleisende bodybuilders en andere atleten die superieure kracht- en uithoudingsondersteuning nodig hebben. Met zorgvuldig samengestelde samenstellingen en formules biedt de Kevin Levrone Gold Line een krachtige supplementervaring, ontworpen om atleten te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

levrone logo gold

Gebruik en dosering

Meng 4 maatlepels poeder (200 g) met 400 ml water of magere melk.  

gold lean mass label 3 6kg

Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.