Activlab 100% Whey Premium 500g

 15,95

• 23g eiwit per portie
• Ondersteunt de opbouw en het behoud van spiermassa
• Geen toegevoegde suikers
• Wei-eiwitconcentraat WPC
• Kies uit verschillende heerlijke smaken
• Snelle en gemakkelijke bron van eiwit

100% whey premium
Activlab 100% Whey Premium 500g  15,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Activlab 100% Whey Premium Proteïne 500g

is een klassiek whey supplement met een hoog gehalte aan wei-eiwitconcentraat en laag in suiker. Bevat geen aspartaam! Proef alle heerlijke smaken en kies je favoriet in een compacte verpakking van 500g!

• 23g eiwit per portie
• Helpt de spieren in goede conditie te houden
• Geen toegevoegde suikers
• Hoge biologische waarde en een groot aandeel essentiële aminozuren
• Geschikt zowel tijdens het opbouwen van spiermassa als tijdens het verminderen van lichaamsvet.

Hoge kwaliteit eiwit concentraat met hoge inhoud in aminozuur 

100% WHEY PREMIUM is een eiwitrijk supplement op basis van wei-eiwitconcentraat, dat een rijke bron is van essentiële aminozuren, waaronder BCAA. Elke portie van het product levert gezonde eiwitten die bijdragen aan het behoud of de toename van spiermassa.

De brede verzameling van essentiële voedingsstoffen in 100% Whey Premium garandeert je uitgebreide ondersteuning voor je lichaam in de periode rond de training en het verhoogde gehalte aan belangrijke essentiële aminozuren staat garant voor de doeltreffendheid ervan.

100% WHEY PREMIUM is een product voor:

• elke fysiek actieve persoon met een verhoogde behoefte aan eiwitten,
• mensen die aan hun lichaam werken, zowel om spiermassa op te bouwen als om overtollig vet te verminderen,
• mensen die geen tijd hebben om gezonde, eiwitrijke maaltijden te bereiden,

100% Whey Premium Eiwitpoeder verkrijgbaar in vele heerlijke smaken:

100% Whey Premium Eiwitpoeder verkrijgbaar in heerlijke smaken:

Dit whey concentraat bevat maar liefst 75 gram eiwit per 100 gram product, waardoor het effectief helpt bij het behouden van spiermassa. Bovendien is het verkrijgbaar in heerlijke smaken die de dagelijkse ondersteuning van je spieren nog aangenamer maken.

Voor optimale resultaten in spieropbouw, gebruik 100% Whey Premium Proteïne in combinatie met Activlab Creatine Monohydrate.

Over het merk

Activlab is een merk met bijna 20 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst in de markt voor sport supplementen. Maar Activlab is veel meer dan alleen een merk voor sport supplementen – ze hebben hun eigen moderne laboratoria waar ze de meest innovatieve en effectieve producten op de farmaceutische markt creëren, onder de merknaam Activlab Pharma.

Wij bieden je Activlab-producten gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen die voldoen aan de bepalingen van de EU-voedselwetgeving. Om dit te doen, voert Activlab het noodzakelijke onderzoek en kwaliteitscontrole uit met behulp van microbiologie, sensorische analyse en fysieke en chemische laboratoria. Dit heeft er allemaal toe geleid dat Activlab een van de grootste producenten van voedingssupplementen is geworden. Bij Progress Shop Amsterdam kun je de hoogste kwaliteit wei-eiwitisolaten en concentraten, gainers, creatine, aminozuren en meer van Activlab vinden, om je te helpen je Progress te bereiken.

activlab logo 1

Gebruik en dosering

Los 30 g van het product op (1,5 maatlepels) in 200 ml water. Gebruik dit tweemaal per dag, tussen de maaltijden door. activlab 100 whey premium 500 Belangrijk om te weten: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een evenwichtige levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de supplementen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van bekende ziekten, in combinatie met medicijnen of voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.

We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.