Binnenhandschoenen en Boksbandages

Het is essentieel om tijdens vechtsporten zoals boksen, kickboksen en mixed martial arts (MMA) de veiligheid van je handen op de eerste plaats te zetten. Blessures aan handen, vingers en polsen kunnen niet alleen pijnlijk zijn, maar ook je prestaties, trainingsmogelijkheden en competitieve vaardigheden beïnvloeden. Gelukkig bieden bandages en binnenhandschoenen hier een goede oplossing voor.

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Bescherm je handen met de juiste handbescherming bij vechtsporten!

De juiste bandages maken het verschil! Kies uit katoen, gel of synthetische materialen, elk met hun eigen unieke voordelen.

Waar zijn handbandages en binnenhandschoenen voor?

Om blessures tijdens trainingen en wedstrijden te voorkomen, zijn handbandages en binnenhandschoenen essentiële uitrustingsstukken voor vechtsporters. Ze zijn speciaal ontworpen om je omwikkelde handen en polsen te beschermen en bieden de nodige steun en stabiliteit tijdens het beoefenen van vechtsporten.

  • Handbandages zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals katoen, gel en synthetische stoffen, om extra ondersteuning en stabiliteit aan de botten en gewrichten in je handen te bieden.
  • Binnenhandschoenen worden direct op de hand gedragen en zijn gemaakt van ademende en vochtregulerende materialen om je handen droog en comfortabel te houden. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor een goede pasvorm en maximale bescherming.

Zorg goed voor je handbandages en binnenhandschoenen

Het is essentieel om goed voor je bandages en binnenhandschoenen te zorgen na een training of wedstrijd. Door je beschermende uitrusting goed te onderhouden, blijft deze in goede staat en kan deze je blijven ondersteunen en beschermen tijdens je volgende training. Het is essentieel om goed voor je bandages en binnenhandschoenen te zorgen na een training of wedstrijd. Door je beschermende uitrusting goed te onderhouden, blijft deze in goede staat en kan deze je blijven ondersteunen en beschermen tijdens je volgende training.

Door goed voor je uitrusting te zorgen, blijft deze langer meegaan en blijft het maximale beschermingsniveau behouden.

  • Was en droog ze volgens de instructies van de fabrikant om ze in topconditie te houden: zorg ervoor dat je je bandages en binnenhandschoenen regelmatig wast en droogt om geuren en bacteriën te voorkomen. Laat ze volledig drogen voordat je ze opbergt en bewaar ze op een droge en geventileerde plaats om schimmelvorming te voorkomen.
  • Vergeet niet dat het belangrijk is om je handbandages en binnenhandschoenen niet bloot te stellen aan extreme temperaturen, zoals direct zonlicht of hoge temperaturen. Wanneer deze beschermende uitrusting wordt blootgesteld aan extreme temperaturen, kan het materiaal beschadigen en kunnen de beschermende eigenschappen ervan verminderen.

Bij Progress Shop Amsterdam begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te beschikken over topkwaliteit bandages en binnenhandschoenen voor vechtsporten. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan topmerken, zoals DBX Bushido en Extreme Hobby. Of je nu een beginnende of professionele vechter bent, wij hebben voor elk wat wils met diverse maten, materialen en ontwerpen om uit te kiezen. Onze producten bieden de ondersteuning en bescherming die je nodig hebt om veilig en op je best te presteren tijdens het sporten of trainen. Kies voor Progress Shop Amsterdam en bescherm je handen met de beste uitrusting die er is.!