DBX Bushido Gebitsbeschermer Tanden Wit

 13,95

• EVA + HydraGel materiaal
• Gemakkelijker en sneller vormen
• Past perfect bij de tanden

Op voorraad

DBX Bushido Gebitsbeschermer Tanden Wit  13,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45!*
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

DBX Bushido Gebitsbeschermer Tanden Wit

is een hoogwaardige tand- en kaakbeschermer gemaakt van HydraGEL materiaal. Is bedoeld voor zowel professionele als amateuratleten, die om hun bescherming op het hoogste niveau geven.

De belangrijkste voordelen van HydraGEL TM:

• Ongeveer 40% meer flexibiliteit bij het vormen (in vergelijking met traditionele beschermers)
• Beter aangepast aan de vorm van de tanden
• Grotere stabiliteit van de beschermer tijdens oefeningen
• In combinatie met onze andere vecht accessoires krijg je maximale bescherming tijdens je training

HydraGEL TM:

Is het materiaal van de beste kwaliteit dat wordt gebruikt in professionele mondbeschermers, het is een materiaal dat tijdens het vormen van de beschermers een zeer zachte consistentie krijgt, perfect passend bij de vorm van de tanden. HydraGEL wordt bijna vloeibaar, waardoor het proces van het vormen van de beschermers korter en gemakkelijker wordt, en de verkregen aanpassingen zorgen ervoor dat de beschermer tijdens gebruik perfect op de tanden past.

Wit Gebitbeschermer Tanden bestaat uit 2 lagen:

Binnenlaag bestaat uit HydraGel, wat zorgt voor een zeer goede aansluiting op de vorm van de tanden, terwijl de buitenlaag is gemaakt van dik rubber dat zorgt voor een uitstekende bescherming van de tanden en kaak bij stoten. Wit gebitsbeschermer Tanden is uitgerust met een systeem van kanalen die de luchtstroom vergemakkelijken, waardoor het gemakkelijker wordt om te ademen tijdens de training.

Over het merk

DBX Bushido heeft zichzelf gedurende meer dan een decennium gevestigd als een van de toonaangevende leveranciers van vechtsportuitrusting en biedt hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van zowel professionele vechters als enthousiaste amateurs. Elk product wordt onder realistische trainingsomstandigheden rigoureus getest om duurzaamheid, comfort en het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit te garanderen.

In samenwerking met professionele vechters en trainers zorgt DBX Bushido ervoor dat alleen de beste modellen de productielijn halen, voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en alle trainingsproeven doorstaan. Van MMA handschoenen en kickboks scheenbeschermers tot boksbandages, gebitsbeschermers en andere vechtsportaccessoires, de tweestapsverificatie van DBX Bushido zorgt ervoor dat elk product veilig en comfortabel is tijdens het trainen. Al producten voldoen aan Europese veiligheidsnormen (PN-EN 13277-1:2002 en PN-EN 13277-7:2010), waardoor u de gemoedsrust hebt die hoort bij het weten dat u hoogwaardige, veilige en betrouwbare vechtsportuitrusting gebruikt. Of u nu een professionele vechter bent of net begint met de sport, DBX Bushido heeft de beste uitrusting voor uw trainingsbehoeften.

DBX logo about the brand