Add to cart
Aanbieding!

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit

Oorspronkelijke prijs was: € 109,00.Huidige prijs is: € 49,95.

-54%

• 2 elastische banden achter de enkel en onder de voet
• 2 NO METAL Pass-Through Strap Ontwerp
• Lichtgewicht
• Dikke, dichte beschermende vulling

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit
Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit  109,00 Oorspronkelijke prijs was: € 109,00. 49,95Huidige prijs is: € 49,95.

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit

met meerdere lagen schuim spelen een cruciale rol in gevechtssporten door je te beschermen tegen blessures, je comfort en mobiliteit te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten tijdens trainingen en wedstrijden.

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit 1

Bescherming en schokabsorptie

In gevechtssporten komen harde stoten vaak voor. Het schuim met verschillende dichtheden absorbeert en verspreidt de kracht van deze stoten, waardoor de impact minder gevoeld wordt. Dit helpt pijn, blauwe plekken en mogelijke schade aan botten en spieren te minimaliseren.

2 NO METAL klittenbandsluiting aan de achterkant

Het innovatieve NO METAL pass-through strap ontwerp houdt niet alleen jou en je trainingspartner veilig tijdens intensieve trainingssessies, maar zorgt er ook voor dat je voldoet aan verschillende wedstrijdreglementen.

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit 4
combat corner backpack champion

UFC, Bellator, ONE en meer

De Combat Corner scheenbeschermers hebben het vertrouwen verdiend en zijn getest in de beste gyms en hebben de bewondering gewonnen van MMA wereldkampioenen die optreden op ‘s werelds grootste gala’s zoals UFC, Bellator, ONE en meer. Deze kampioenen waarderen de kwaliteit van afwerking en kiezen deze scheenbeschermers voor hun training en sparring.

Geavanceerde stabiliteit

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit herdefiniëren stabiliteit in trainingsuitrusting. Ze hebben twee strategisch geplaatste elastische banden om ongeëvenaarde ondersteuning te bieden en te voorkomen dat ze wegglijden tijdens de meest intense trainingssessies. De elastische band achter de enkel werkt als een stevig anker en houdt de scheenbeschermers op hun plaats. Dit zorgt ervoor dat zelfs bij snelle bewegingen, zoals draaien en snelle richtingsveranderingen, de beschermers stevig op hun plaats blijven zitten en constante bescherming bieden aan je schenen en enkels.

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit 3
Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit 2

De tweede elastische band onder de voet voorkomt niet alleen uitglijden, maar vergroot ook je stabiliteit tijdens het uitvoeren van ingewikkelde technieken, zoals hoge kicken en voet intensieve manoeuvres. Je kunt met vertrouwen bewegen, wetende dat je scheenbeschermers stevig op hun plaats zitten, zodat je je volledig op je training kunt richten.

Comfort en mobiliteit

Combat Corner scheen hebben strategisch geplaatste schuimlagen die zorgen voor een comfortabele fit, ontworpen om je te laten bewegen met precisie en snelheid. Ze beperken de beweging niet, zodat je je wendbaarheid kunt behouden, waardoor je verschillende technieken en manoeuvres effectief kunt uitvoeren. Elke kick wordt moeiteloos, waardoor je algehele prestaties verbeteren en je je tegenstanders te slim af bent.

shin guards corner
Combat Corner MMA Sparring Handschoenen 04

Bedrijf uit de Verenigde Staten

Het hoofdkantoor, de showroom en de volledige productiefaciliteit van Combat Corner bevinden zich op een terrein van 30.000 vierkante meter in Milwaukee, Wisconsin, USA. Deze locatie vertegenwoordigt hun voortdurende toewijding aan het creëren van producten van de hoogste kwaliteit, waarbij elk detail zonder compromissen wordt geperfectioneerd.

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit zijn niet zomaar beschermende uitrusting – ze zijn jouw ticket om elke ronde te domineren. Concentreer je op je technieken en tactieken, wetende dat je benen goed beschermd zijn tegen mogelijke blessures.

Verhoog je trainingen en gevechten met ongeëvenaard zelfvertrouwen, wetende dat je bent uitgerust met het beste in de industrie.

Combat Corner Scheenbeschermers Supreme Wit

  • Combat Corner – een bedrijf uit de Verenigde Staten
  • 2 NO METAL Pass-Through Strap Ontwerp dat voldoet aan verschillende wedstrijdreglementen
  • Lichtgewicht ontwerp
  • Dikke, dichte beschermende vulling
  • Duurzaam gefabriceerd leer van hoge kwaliteit om strenge trainingssessies te doorstaan
  • 2 elastische banden achter de enkel en onder de voet
  • Ontwerp met volledige bescherming
  • Gebruik ze samen met Combat Corner MMA handschoenen

Over het merk

Combat Corner Professional is een gerenommeerd merk uit de VS, gespecialiseerd in de productie van professionele vechtsportartikelen. Opgericht in 2007 door Dan LaSavage, een ex-professionele vechter die erkenning kreeg voor zijn veelzijdige techniek en vasthoudendheid in de kooi. Hij merkte dat veel van de producten op de markt niet voldeden aan de verwachtingen van vechters, dus ging hij op zoek naar unieke producten die niet alleen functioneel waren, maar ook bestand tegen de meest veeleisende trainingsomstandigheden.

Beginnend vanuit een kleine workshop, maakte het bedrijf al snel naam door zijn producten te leveren aan vele gerespecteerde topsporters en teams over de hele wereld. Combat Corner Professional hecht veel belang aan kwaliteit en gebruikt alleen de beste materialen, innovatieve technologieën en moderne ontwerpen. Hun assortiment is gericht op vechters en coaches, van beginners tot professionals.

Vandaag de dag is Combat Corner Professional een van de leidende merken in de industrie, dat door veel topatleten wordt gerepresenteerd. Combat Corner Professional is niet alleen een merk, het is een filosofie. Hun passie voor vechtsporten en toewijding aan het creëren van producten van de hoogste kwaliteit maakt ze een integraal onderdeel van de training van veel professionele atleten en een inspiratie voor degenen die net beginnen met vechtsporten.

combat corner logo