DBX Bushido Ontgeurzakjes DBX Dryer

 11,95

• Twee ontgeurzakjes van 15 x 10 cm
• Herbruikbaar • Effectieve hygiënebescherming
• Geschikt voor bokshandschoenen, schoenen, kasken en meer

Op voorraad

Ontgeurzakjes DBX Dryer
DBX Bushido Ontgeurzakjes DBX Dryer  11,95

Gratis cadeautje bij elke bestelling!

 • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
 • Veilig Betalen

 

Veilig Afrekenen & Leveren

DBX Bushido Ontgeurzakjes voor sportuitrusting DBX Dryer – Effectieve bescherming tegen schimmels en bacteriën

DBX Bushido Ontgeurzakjes voor bokshandschoenen DBX Dryer 3

Hygiëne van sportuitrusting

Ontgeurzakjes voor bokshandschoenen DBX Dryer is een innovatief product dat is ontworpen om de hygiëne van sportuitrusting te onderhouden, met name bokshandschoenen, MMA handschoenen, schoenen, hoofdbeschrmers en scheenbeschermers. Het ontdoet zich effectief van vocht, de belangrijkste oorzaak van schimmelvorming, wat kan leiden tot onaangename geurtjes en potentieel gevaarlijke schimmelinfecties.

Hoe het werkt?

Tijdens het trainen creëren zweet, hitte en vuil ideale omstandigheden voor schimmel en bacteriën om te groeien op sportuitrusting. DBX Dryer verwijdert vocht door te werken als een effectieve ontvochtiger, waardoor de groei van micro-organismen wordt geblokkeerd. De unieke formule van het product zorgt voor een effectieve bescherming tegen de onaangename effecten van schimmels en bacteriën.

DBX Bushido Ontgeurzakjes voor bokshandschoenen DBX Dryer 2
DBX Bushido Ontgeurzakjes voor bokshandschoenen DBX Dryer 6

Krachtige Silica Gel

Ontgeurzakjes DBX Dryer bieden de gebruiker gemak en effectiviteit in één. Het product heeft de vorm van twee zakjes van 15 x 10 cm gevuld met Silica Gel. Deze natuurlijke, antibacteriële en niet-giftige silicagel wordt niet alleen gekenmerkt door zijn geurloze formule, maar ook door zijn uitstekende vochtabsorberende vermogen. Met silicagel is DBX Dryer de ideale oplossing voor het drogen van moeilijk bereikbare plekken van sportuitrusting.

Herbruikbare zakjes

Ontgeurzakjes DBX Dryer zijn niet alleen een effectief maar ook een zuinig product. Je kunt het keer op keer gebruiken en als je merkt dat de effectiviteit afneemt, laat je het gewoon een tijdje op een droge, zonnige plek liggen zodat het zijn oorspronkelijke absorberende eigenschappen terugkrijgt. Het maakt het onderhouden van de hygiëne van je sportuitrusting eenvoudiger en efficiënter.

DBX Bushido Ontgeurzakjes voor bokshandschoenen DBX Dryer 1

DBX Bushido Ontgeurzakjes DBX Dryer:

 • Effectieve hygiënebescherming: DBX Dryer ontgeurzakjes beschermen sportuitrusting tegen schimmel en bacteriën.
 • Effectieve vochtverwijdering: elimineert vocht om onaangename geuren te voorkomen.
 • Veelzijdige toepassing: geschikt voor bokshandschoenen, MMA handschoenen, scheenbeschermers, schoenen, kasken en meer.
 • Preventie van allergieën: voorkomt de ontwikkeling van schimmel en bacteriën die allergieën kunnen veroorzaken.
 • Slimme technologie: effectieve werking in moeilijk bereikbare plekken, zoals handschoenen.
 • Natuurlijke Silica Gel: niet-giftig, antibacterieel en geurvrij.
 • Herbruikbaarheid: duurzaam product voor langdurig gebruik.
 • Compact en handig: twee zakjes van 15 x 10 cm voor eenvoudig gebruik.
 • Economisch onderhoud: Regenereer de werking door blootstelling aan de zon.
 • Betrouwbare sportpartner: Houdt sportuitrusting fris en hygiënisch, keer op keer.

Over het merk

DBX Bushido heeft zichzelf gedurende meer dan een decennium gevestigd als een van de toonaangevende leveranciers van vechtsportuitrusting en biedt hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van zowel professionele vechters als enthousiaste amateurs. Elk product wordt onder realistische trainingsomstandigheden rigoureus getest om duurzaamheid, comfort en het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit te garanderen.

In samenwerking met professionele vechters en trainers zorgt DBX Bushido ervoor dat alleen de beste modellen de productielijn halen, voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en alle trainingsproeven doorstaan. Van MMA handschoenen en kickboks scheenbeschermers tot boksbandages, gebitsbeschermers en andere vechtsportaccessoires, de tweestapsverificatie van DBX Bushido zorgt ervoor dat elk product veilig en comfortabel is tijdens het trainen. Al producten voldoen aan Europese veiligheidsnormen (PN-EN 13277-1:2002 en PN-EN 13277-7:2010), waardoor u de gemoedsrust hebt die hoort bij het weten dat u hoogwaardige, veilige en betrouwbare vechtsportuitrusting gebruikt. Of u nu een professionele vechter bent of net begint met de sport, DBX Bushido heeft de beste uitrusting voor uw trainingsbehoeften.

DBX logo about the brand